Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü Müge Anlı’ ya

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programını sunan başarılı ve güzel araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu Tümbifed Akademi Kültür ve Bilim Ödüllerinin dağıtıldığı gecede, Müge Anlı’ nın Sevgi İzi Projesi ile Müge Anlı İle Tatlı Sert programına verildi.

Tümbifed Akademi Kültür ve Bilim Ödüllerinden biride Sosyal Sorumluluk ödülüdür. Yılın Sosyal Sorumlulık Ödülünü Müge Anlı yapmış olduğu Sevgi İzi Projesi ile aldı. Kendi alanlarında uzman 25 profesördan oluşan Tümbifed Akademi Kültür ve Bilim Komisyonu insanlık adına yararlı olan projelere ödüller vermektedir.

Tümbifed Sosyal Sorumluluk Ödülü 2019 Müge Anlı’ nın

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu TÜMBİFED ödül gecesinde Sevgi İzi Projesi ile Müge Anlı‘ ya verildi. Ekran dışında sosyal projeler ilede adından söz ettiren Müge Anlı, kaybolması kolay kişiler için düzenlediği Sevgi İzi Projesi büyük ses getirdi. Kaybolduğu zaman yaşadıkları evi bulamayan, genç, yaşlı kişilerin koluna yaptırılan Sevgi İzi sayesinde kayıp olanlar rahatlıkla kimlikleri belirlenebiliyor. Kim olduklarını açıklayamayarak, evlerini ve kim olduklarını söyleyemeyenler için Sevgi İzi sayesinde, kimlikleri tespit edilip yakınlarına biran önce kavuşuyorlar.

Tümbifed Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri – Sosyal Sorumluluk ödülü

Bu büyük sosyal projeye imza atan Müge Anlı‘ ya ödül verildi. İnsanların yararı için yapılan her çalışmaya ödül veren Tümbifed, ATV Televizyonunda program yapan Müge Anlı‘ yaptığı bu güzel çalışmalarını hem teşfik etmek hemde teşekkür anlamını taşıyan güzel bir kupa ile ödüllendirildi.

Sosyal Sorumluluk ödülü
Yorumlar (0)
Yorum Ekle