Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nasıl, Nereden Yapılır?

Vahe ile Evdeki Mutluluk programı Vahe Kılıçarslan‘ ın 24 yıldır sürdürdüğü programıdır. Her hafta sonu Pazar günleri saat 12.00‘ da başlayan programda hem gidilen şehrin yöresel yemekleri ya da en meşhur yeri tanıtılıyor hemde aynı zamanda şanslı ailenin evi tadilat yapılıyor. Vahe Kılıçarslan, Vahe ile Evdeki Mutluluk programının yapımcısı ve sunucusudur.

Vahe Kılıçarslan‘ ın seçilen izleyicisinin memleketine gittiğinde o memlekete ait tarihi ve kültürel özelliklerinide anlatıyor. Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuran izleyicilerin evlerini kendi dallarında en usta dekorasyon ve tadilat ekibi ile yeniliyor.

Vahe ile Evdeki Mutluluk programına katılmak için şartlardan bir tanesi kiracı olmamak. Evin sahibi olmak gerekiyor. Ayrıca maddi durumu çok iyi olmayanlardan seçiliyor. Binlerce başvuran kişilerin evlerini değiştiren, hayatlarına güzel dokunuşlar veren Vahe Kılıçarslan bu programı 24 yıldır başarı ile gerçekleştiriyor.

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nasıl Yapılır?

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nasıl Yapılır

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nereden Yapılır?

Başvurular Star Televizyonunun resmi web sitesi üzerinden yapılacaktır. Son zamanlarda çektirdiğiniz güncel bir fotoğrafınızı sisteme yükleyeceksiniz. Orada yer alan sorulara gerçek yanıtlar verip formu dolduracaksınız. Formunuz yetkililerce incelenip onaylandıktan sonra size verdiğiniz iletişim adresinizden, mail ya da telefon numaranızdan ulaşılacaktır. Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nereden Yapılır? başvuru formuna gitmek için aşağıda verdiğimiz linke tıklayınız.

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nereden Yapılır?

Program tamamiyle ücretsizdir. Başvuruda bulunanlardan ve evlerini yenilemek isteyenlerden asla ücret talep edilmemektedir.

Başvuru Nasıl YapılırVahe ile Evdeki MutlulukVahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nasıl YapılırVahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Nereden YapılırVahe Kılıçarslan
Yorumlar (0)
Yorum Ekle